Internationaal Gipsy Festival Tilburg

Zaterdag 25 en zondag 26 mei 2013 vindt in Tilburg de 17editie plaats van het Internationale Gipsy Festival plaats. Dan ‘zal de zon weer schijnen in de Interpolistuin’ aan de Spoorlaan, belooft de aankondiging, al zal het met 14 graden niet bepaald warm worden. Maar warme klanken kunnen dat goedmaken, met ‘het beste uit alle windstreken: een wervelend programma voor jong en oud, boordevol muziek, verhalentheater en dans en smakelijk eten en drinken’.

Topmuzikanten uit heel Europa bieden voor elk wat wils, variërend van traditionele gipsyklanken tot eigentijdse hiphop, van opzwepende Balkan tot lome jazz, van feestelijke brass tot warmbloedige flamenco. Zaterdag is de tuin van 15.00 tot 21.00 uur ingericht voor het festival (tuin open om 14.00 uur), zondag van 14.00 tot 21.00 uur (tuin open om 13.00 uur). Tickets: zie website.

Lees ook:Eemhaven Festival Amersfoort – vrijdag 18 t/m zondag 20/8
Lees ook:Kwaku Summer Festival in Nelson Mandela Park Amsterdam
Lees ook:Eemhaven Festival Amersfoort – vrijdag 19 t/m zondag 21 augustus
Lees ook:Kwaku Summer Festival in Nelson Mandelapark
Lees ook:Elf Fantasy Fair 2010 in kasteel De Haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>