Music Meeting Nijmegen

Pinksteren in Nijmegen betekent al sinds 29 jaar het Internaional music festival Music Meeting in Park Brakkenstein, dit jaar van zaterdag 18 tot en met maandag 20 mei. ‘Verrassing en ontdekking, dat zijn de levensaderen van Music Meeting, met nieuwsgierigheid als stuwende kracht’, aldus de organisatie. Het festival biedt naast een flinke reeks concerten met internationale artiesten uit de jazz- en worldscene ook films, cross-overprojecten, interviews, masterclasses, akoestische sessies, kinderactiviteiten, workshops en workshopbands met festivalartiesten. Vorig jaar wisten meer dan 20.000 mensen het festival te vinden en werd het door het gezaghebbende blad Songlines Magazine uitgeroepen tot ‘een van de 25 beste wereldmuziekfestivals ter wereld’.

Het terrein gaat zaterdag open om 14.30 uur, zondag om 13.00 uur en maandag om 12.30 uur. Tickets: zie website. Het park ligt naast de Radbout Universiteit van Nijmegen. Voor de jongste festivalbezoekers is er de Mini Meeting, met creatieve activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Lees ook:Music Meeting tijdens Pinksteren in Nijmegen
Lees ook:Kiss verkoopt live cd op ‘Arrow Rock’ Nijmegen
Lees ook:Backstreet Boys in Ahoy en Heineken Music Hall
Lees ook:Dance event Essence in de Jaarbeurs
Lees ook:Muziekfestivals met Pinksteren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>