Iedere zaterdag in maart familiedag bij Toetanchamon in Amsterdam EXPO

Wegens het grote succes van de Familiedag tijdens de voorjaarsvakantie bij de tentoonstelling Toetanchamon, zijn graf en zijn schatten heeft Amsterdam EXPO besloten om iedere zaterdag in maart tot Familiedag uit te roepen. Kinderen worden van 10:00 tot 16:00 uur geschminkt als Toetanchamon of Cleopatra, leren hun naam schrijven in hiërogliefen en gaan als ontdekkingsreizigers op zoek naar de schat aan de hand van de familiespeurtocht. De data voor de Familiedagen zijn zaterdag 2, 9, 16, 23 en 30 maart 2013 (bron: persbericht).

Daarnaast is er een speciale kinderaudiogids beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Deze is, evenals de audiogids voor volwassenen, inbegrepen bij de ticketprijs. Familietickets zijn te boeken via de website: klik hier. De internationale tentoonstelling Toetanchamon, zijn graf en zijn schatten voert bezoekers mee in het verhaal van de farao én van de archeoloog Howard Carter, een man die van geen opgeven wilde weten. De tentoonstelling biedt een unieke belevenis voor alle leeftijden. Nog te zien tot en met 5 mei 2013 in Amsterdam EXPO. Tickets: zie website.

Lees ook:Negentigjarigen toasten op Toetanchamon in Amsterdam EXPO
Lees ook:Blind Day bij Toetanchamon in Amsterdam EXPO
Lees ook:Toetachamon in Amsterdam EXPO donderdag en vrijdag te zien tot middernacht
Lees ook:Toetanchamon, zijn graf en zijn schatten in Amsterdam
Lees ook:Toetanchamon komt naar Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>