Eerste editie Amsterdam Art Weekend

Vrijdag 30 november tot en met zondag 2 december 2012 beleeft de hoofdstad de eerste editie van het Amsterdam Art Weekend: een soort museumnacht, maar dan overdag en met een andere insteek: dit weekend draait het door de hele stad heen om hedendaagse kunst. Het is een gezamenlijk initiatief uit de Amsterdamse kunstwereld, waaronder galeriehouders, verzamelaars en de Rijksakademie voor Beeldende Kunsten. Locaties, route en programma: zie website. De 27 topgaleries uit Amsterdam doen mee aan het Art Weekend.

Het programma bestaat uit verschillende exposities in de 27 deelnemende galerieën en open studio’s in de bekende internationale kunstinstituten. Vrijdag is het aan het eind van de dag feest in de KERK (Hotel Arena). De volgende ochtend is een morning after ontbijt in één van de galerieën.

Lees ook:Amsterdam koploper op gebied van hedendaagse kunst
Lees ook:ART Rotterdam, Raw Art Fair en OBJECT Rotterdam
Lees ook:Amsterdam Dance Event (ADE): woensdag 18 t/m zondag 23 oktober
Lees ook:Tot en met zondag 15 november: Nationale Kunstweek
Lees ook:Prins Constantijn opent Amsterdam Art Weekend en RijksacademieOPEN

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>