Storytelling Festival Amsterdam

Vrijdag 2 tot en met zondag 4 november 2012 vindt het vijfde Storytelling Festival Amsterdam plaats (2013: klik hier). Menig metropool heeft een gelijknamig festival en onze hoofdstad doet er niet voor onder. Verhalenvertellers uit de hele wereld komen hierheen en nemen het publiek mee naar een andere wereld. Locaties zijn onder meer de NDSM-werf in Amsterdam-Noord, de Melkweg, de Openbare Bibliotheek Amsterdam, Pollux (bij de NDSM-pier) en Loods Dokzicht.

Daarnaast zijn er op zondag een aantal workshops in Pollux: Healing Words project en Meeting the Other (beide tweemaal).

Lees ook:Eerste editie ENCORE Festival op 31 augustus in Amsterdam
Lees ook:Over het IJ Festival 2014
Lees ook:Over het IJ Festival 2011 in Amsterdam
Lees ook:Over het IJ festival 2012 Amsterdam
Lees ook:HISWA te Water 2017 in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>