Dutch Design Week 2012 in Eindhoven

Zaterdag 20 tot en met zondag 28 oktober 2012 is Eindhoven de designhoofdstad van Europa, tijdens de 11e tiende editie plaats van de Dutch Design Week (DDW; editie 2013: klik hier). Voortgekomen uit de Dag van het Ontwerp in 1998, groeide de DDW in korte tijd uit tot het grootste designevenement van het land en verwierf ook internationaal naam en faam. Design in alle variëteiten, soorten en maten komt aan bod: industrieel ontwerp, grafisch ontwerp, textiel, mode, architectuur, duurzaam ontwerp en designmateriaal en trends Meer dan 1800 ontwerpers tonen hun werk, van topdesigners tot aanstormend talent.

Op 85 locaties vinden meer dan 300 events plaats. Naast exposities zijn er lezingen, workshops, seminars, conferenties, bedrijfsbezoeken, modeshows, prijsuitreikingen en feesten. De meeste evenementen zijn gratis, maar voor sommige activiteiten moet entree worden betaald.

Lees ook:Dutch Design Week 2013 in Eindhoven
Lees ook:Dutch Design Week 2011 Eindhoven
Lees ook:Dutch Design Week 2017 in Eindhoven
Lees ook:Zaterdag 17 oktober begint Dutch Design Week 2015 in Eindhoven
Lees ook:Dutch Design Week 2009 Eindhoven

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dutch Design Week 2012 in Eindhoven

  1. roke van der

    Ziet er uit als een mooi evenement en heel goed dat Dutch design zo wordt gepromoot, hoop ook dat er OOK veel aandacht wordt besteed aan innovatie , dat is ook een mooie draagkracht van de NL economie

    Roger

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>