Tilburg Dansmaand

In oktober zet hedendaagse dans Tilburg op stelten, tijdens Tilburg Dansmaand. De stad is het podium, het podium is de stad. Er zijn tientallen dansvoorstellingen, dansfilms, workshops, masterclasses, dansavonden, urban dance, meet en greets met choreografen en flashmobs. Van die hards op dansgebied tot beginners: er is voor elk wat wils. Op pleinen, langs deuren en in zalen vinden spannende ontmoetingen plaats. 

Zaterdag 27 oktober, wanneer de wintertijd ingaat, is het de tweede editie van Cultuurnacht Tilburg, met meer dan dertig podia, waar culturele organisaties, cafés, galeries, onderwijsinstellingen, theatermakers en artiesten hun krachten bundelen.

Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs Rijswijk
Lees ook:Oktober – maand van de geschiedenis
Lees ook:Zuiderzeemuseum Enkhuizen: Avond in het buitenmuseum
Lees ook:Cultuurnacht Breda 2011
Lees ook:Vesting Bourtange viert Magisch Samhain

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>