Parade van de Idee in Eindhoven

Donderdag 23 tot en met zondag 26 augustus 2012 is de Strijp S in Eindhoven het decor van de tweede editie van het theaterfestival Parade van de Idee. Met een knipoog naar de Parade die nog één week in Amsterdam staat, wordt in de lichtstad op het terrein van Piet Hein Eek wordt Eindhovens design gecombineerd met theater, dans, muziek en eten op een 120 meter lange tafel.

Daarnaast zijn er tentoonstellingen, timmershows, optochten en dansbare nachten op live muziek of met silent disco. Met onder andere Kamagurka, Ellen ten Damme, theatergroep Flint, muziekprogramma, kindervertier en een powertoolrace.  Pretvormers openen ook dit jaar de parade van de Idee met een bonte stoet. Het terrein is geopend donderdag van 17.00 tot 01.00 uur, vrijdag en zaterdag van 15.00 tot 01.00 uur en zondag van 12.00 tot 22.00 uur. De Parade van de Idee is een concert van Terts Brinkhof, creatief directeur van Mobil Arts (producent van onder meer de Parade). Programma en tickets: zie website.

Lees ook:Parade strijkt neer in Amsterdam
Lees ook:Parade 2011 in Amsterdam
Lees ook:Parade 2010 in Amsterdam
Lees ook:Winterparade in Amsterdam
Lees ook:Parade 2009 in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>