Parades Cirque du Soleil in Stadshart Amstelveen & Citymall Almere

De winkelcentra Stadshart Amstelveen en Citymall Almere zijn officiële sponsor van de show ‘Corteo van Cirque du Soleil, van 23 maart tot en met 13 mei te zien naast de Amsterdam ArenA. Beide winkelcentra staan geheel in het teken van ‘Corteo’: Stadshart Amstelveen van zondag 1 tot en met zaterdag 7 april, Citymall Almere van maandag 9 tot en met zondag 15 april. In beide winkelcentra komen unieke parades: een magische stoet in de opvallende Cirque du Soleil kledij, met engelen, clowns, steltlopers en acrobaten (bron: persbericht).

De parades in Stadshart Amstelveen zijn op 4, 6 en 7 april, in Citymall Almere op 11, 14 en 15 april, telkens om 12.00, 14.00 en 16.00 uur. De parades zijn vrijj toegankelijk. Vooral voor jongeren zijn er veel activiteiten tijdens de paradedagen, zoals een schminkstand met professionele make-up artists en een digitale wand voor eigen circusfoto’s met een zelfgekozen achtergrond. Circus Elleboog geeft kosteloze interactieve workshops, zoals jongleren en allerlei acrobatische capriolen. Beide winkelcentra voeren via hun Facebook-pagina’s een speciale actie waarbij 100 kaartjes voor ‘Corteo’ zijn te vergeven.

‘We delen de wens en ambitie om publiek te vermaken en inspireren binnen een magische wereld van perfectie met de hoogste standaarden. In deze tijd is het belangrijk om je als winkelcentrum te onderscheiden. Het inspirerende gezelschap Cirque du Soleil, dat er telkens in slaagt om met innovatieve voorstellingen een breed publiek te trekken, sluit goed aan bij onze visie om onze bezoekers een vernieuwende beleving mee te geven tijdens het winkelen. Daarom verheugen wij ons bijzonder op deze samenwerking,’ zegt Dominique Kroon van Stadshart Amstelveen.

Lees ook:Cirque du Soleil met ‘Corteo’ in Amsterdam
Lees ook:Cirque du Soleil nog tot 24 mei in Amsterdam
Lees ook:Cirque du Soleil in Ahoy
Lees ook:Cirque du Soleil met ‘Kooza’ in Amsterdan
Lees ook:Cirque du Soleil met ‘Varekai’ in Ziggo Dome Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>