Rotterdamse Museumnacht 2012

Zaterdag 10 maart 2012 vindt de 11e editie plaats van de Rotterdamse Museumnacht (2014: klik hier). Van 20.00 tot 02.00 uur staat ‘de gezelligste nacht in de Maasstad’ volledig in het teken van het thema ‘Smaak’. Over smaak, of wansmaak, valt niet te twisten. De Museumnacht opent om 19.45 uur bij het Nederlands Architectuurinstituut. Onder leiding van stadshistoricus Paul van der Laar, volgens de aankondiging expert op het gebied van snacks, leidt een rondje snacken langs alle smaken en geuren die deze avond te bieden heeft.

De Museumnacht heeft een smaakvol programma (met zogenoemde ‘sidedishes’) samengesteld. In totaal openen 49 musea en galeries hun deuren. De deelnemende musea en galeries zijn tijdens de Museumnacht met een passe-partout toegankelijk, ook te gebruiken op de Museumnachtbus en de Museumnachtboot.

Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2011
Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2009
Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2014
Lees ook:N8 – Amsterdam: Museumnacht 2016, zaterdag 5 november
Lees ook:Zaterdag 7 november: N8 – Museumnacht Amsterdam 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>