Humorfestival Deventer 2011

Deventer sluit het jaar af met humor, tijdens het jaarlijkse Humorfestival (2012: klik hier). Tot en met vrijdag 30 december 2011 staan er ruim vijftig humoristische voorstellingen en activiteiten op het programma. In de Deventer Schouwburg, Het Burgerweeshuis, Theater Bouwkunde, Filmhuis de Keizer, de Bergkerk, het Kunstenlab en cafés in de binnenstad bieden cabaret, films, exposities, muziek, theater, een oudejaarsdiner en smartlappen met de lach als rode draad. Naast humor staat het thema ‘eten’ dit jaar centraal.

 

Dinsdag 27 december vindt in de schouwburg voor het eerst een officiële festivalopening plaats, gratis toegankelijk, met previews, kunst en een eetbare verrassing van kunstenares Mette van der Meulen. Een paar highlights; de jaarlijkse smartlappenavond in meer dan 10 cafés in de binnenstad, Monthy Python’s ‘Life of Brian’ (klik hier voor de trailer) in de Bergkerk, het Deventer Oudejaarsdiner in de schouwburg: een voorstelling in 12 bedrijven en gangen: zes keer eten en zes keer wat anders: ‘lachen, gieren en smullen’, belooft de aankondiging.

Lees ook:Humorfestival Deventer 2012
Lees ook:Dickens Festijn Deventer 2012
Lees ook:Zondag 27 december start Humorfestival Deventer
Lees ook:Deventer Boekenmarkt 2009
Lees ook:Deventer op Stelten 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>