Dutch Design Week 2011 Eindhoven

Zaterdag 22 tot en met zondag 30 oktober 2011 is Eindhoven voor de tiende editie het domein van de Dutch Design Week (DDW, 2013: klik hier). Voortgekomen uit de Dag van het Ontwerp in 1998, groeide DDW uit tot het grootste designevenement van het land, eigentijds, innovatief en  internationaal erkend. DDW opent 22 oktober in het Muziekgebouw met de uitreiking van de Dutch Design Awards voor het beste ontwerp van Nederlandse bodem.

 

Een van de highlights van het festival wordt de tentoonstelling ‘Spring: Excellence, Talent and Inspiration in Design’, met werk van vijftien gerenommeerde Nederlandse ontwerpers met roots in Eindhoven. Maandag opent prinses Máxima de expositie in het Desighhuis. Er zijn areas, events en workshops in de hele stad. Met meer dan 1.800 designers, bureau’s en organisaties die samen zo’n 300 events op 65 locaties in de stad verzorgen. Verdeeld over vier areas: Centraal Station, Witte Dame, Strijp en Stadhuisplein, zijn er lezingen, boekpresentaties, workshops en meetings. De meeste evenementen zijn gratis, maar voor sommige activiteiten moet entree worden betaald. 

Lees ook:Dutch Design Week 2012 in Eindhoven
Lees ook:Dutch Design Week 2017 in Eindhoven
Lees ook:Dutch Design Week Eindhoven: zaterdag 22 t/m zondag 30 oktober
Lees ook:Happy Street wint Dutch Design Award
Lees ook:Zaterdag 17 oktober begint Dutch Design Week 2015 in Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>