Paleis Soestdijk tijdelijk opnieuw open

Vanaf 1 maart 2011 gaat paleis Soestdijk opnieuw tijdelijk open voor het publiek. Het paleis sloot eind vorig jaar haar deuren, maar de vraag naar rondleidingen is nog altijd zo groot, dat de Rijksgebouwendienst hiertoe heeft besloten. Het publiek kan terecht op vrijdag, zaterdag en zondag. Daarnaast kunnen er in en om het paleis culturele evenementen en bijeenkomsten worden gehouden.

Zo is de vijver in de paleistuin in de zomer het decor voor de opera Orfeo ed Euridice. Het voormalige paleis van koningin Juliana en prins Bernhard gaat weer dicht, als het gebouw een definitieve bestemming heeft gekregen. In maart gaat bij Sotheby’s in Amsterdam de inboedel van het paleis onder de hamer.

Lees ook:Picknick in het Park van Paleis Soestdijk
Lees ook:Juliana even terug op paleis Soestdijk
Lees ook:Veiling inboedel Paleis Soestdijk
Lees ook:Kijkdagen efstukken koningin Juiliana
Lees ook:Veiling spullen koningin Juliana van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>