KunstSalon Eindhoven 2011

Donderdag 27 tot en met zondag 30 januari 2011 staat KunstSalon Eindhoven in het Beursgebouw in de lichtstad. Twee jaar geleden vond de succesvolle eerste kunstbeurs plaats en die smaakte naar meer: de tweede editie vorig jaar was al even succesvol, vol met ‘the top of the art’. De beurs van vorig jaar ‘krijgt hiermee een vervolg als hoogstaand evenement waar kunst en culinair opgaan in inspirerende ontmoetingen’, aldus de website.

Ook dit jaar zijn er weer schilderijen, sculpturen, fotografie, antiquiteiten en antieke sieraden uit een groot aantal gerenommeerde galeries en kunsthandelaren uit binnen –en buitenland. De Kunstsalon is te bezoeken donderdag van 14.00 tot 19.00 uur en de drie andere dagen van 11.00 tot 19.00 uur. Tickets kosten € 10,= en zijn aan de kassa verkrijgbaar.

Lees ook:KunstSalon Eindhoven
Lees ook:PAN Amsterdam 2014
Lees ook:Nationale kunstbeurs ARTArnhem
Lees ook:Kunst- en Antiekweekend Naarden
Lees ook:Unseen Photo Fair & Festival Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>