Jasper van Kuijk winnaar Cameretten

Cabaretier Jasper van Kuijk heeft het Cameretten Festival 2010 gewonnen. Hij won zowel de juryprijs als de publieksprijs. De jury vond zijn programma ‘’t Kan nie op’ een ‘spannend en geloofwaardig pleidooi tegen versimpeling en animatie’. Dian Liesker kreeg de persoonlijkheidsprijs. Zij stond niet in de finale, maar wist de jury toch te overtuigen. Zaterdag vond in het Oude Luxor Theater in Rotterdam de finale plaats. 

 

In voorrondes was gekozen uit 56 kandidaten. De afgelopen week streden negen uitverkorenen voor één van de drie finaleplekken. Naast Van de Kuijk waren dat Martijn Koning en het kwartet Oelok. Vanaf december toeren de drie finalisten samen 40 avonden langs theaters in het hele land, om te beginnen op woensdag 1 december in schouwburg Het Park in Hoorn (speellijst: zie website). Vanaf 1 april 2011 kunnen gegadigden voor Cameretten 2011 zich inschrijven.

Lees ook:Ongericht Enthousiasme wint Cameretten
Lees ook:Pieter Verelst wint 51e Cameretten festival
Lees ook:Cabaret-wedstrijd Camaretten bestaat 50 jaar
Lees ook:Cameretten 2010 in Oude Luxor Theater
Lees ook:Cameretten in Oude Luxor Theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>