Dutch Design Week 2010 Eindhoven

Zaterdag 23 tot en met zondag 31 oktober 2010 vindt in Eindhoven voor de 9e keer de Dutch Design Week (DDW) plaats, het grootste designevenement van Nederland (editie 2012: klik hier). De lichtstad heeft zich de laatste jaren steeds meer ontwikkeld tot nationale designstad en de DDW wil haar steentje daartoe bijdragen. DDW presenteert een mix van nieuwe talenten, succesvolle ontwerpers en gevestigde bureaus. Met meer dan 300 verschillende projecten op bijna 60 verschillende plekken in de stad en evenementen op vier locaties: Centraal Station, Witte Dame, Strijp en Stadhuisplein.

 

Daarnaast zijn er drie infoposten (mobiele opvouwbare huisjes): bij het station, het stadhuis en de Witte Dame (Lichtplein). In het openingsweekend vindt de Awardshow plaats voor het beste Nederlandse design 2010 en de Graduation Show van Design Academy Eindhoven. Daarnaast zijn er veel lezingen, boekpresentaties, workshops en Meet&Greet. De meeste evenementen zijn gratis, maar voor sommige activiteiten moet  wel entree worden betaald.

Lees ook:Dutch Design Week 2009 Eindhoven
Lees ook:Dutch Design Week 2011 Eindhoven
Lees ook:Happy Street wint Dutch Design Award
Lees ook:Dutch Design Week 2017 in Eindhoven
Lees ook:Dutch Design Week Eindhoven: zaterdag 22 t/m zondag 30 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>