Nederlandse Dansdagen 2010 in Maastricht

Vrijdag 1 tot en met zondag 3 oktober 2010 vinden in Maastricht voor de 13e keer de Nederlandse Dansdagen plaats met de laatste ontwikkelingen in de Nederlandse dans (editie 2012: klik hier). ‘Een spannend en divers programma met dans-voorstellingen die je bij de keel grijpen, die rust en verstilling bieden of die interessante kruisbestuivingen aangaan’, aldus de website. Voorstellingen vinden plaats in Theater aan het Vrijthof en ander locaties in de stad; programma en tickets: zie website.

Op zaterdag vindt in de Timmerfabriek in Maastricht het Gala van de Nederlandse Dans plaats met de uitreiking van de jaarlijkse prestigieuze dansprijzen uitgereikt. De VSCD (Vereniging van Schouwburg en Concertgebouw Directies) reikt ieder jaar Zwanen uit voor de meest indrukwekkende dansproductie en de meest indrukwekkende dansprestatie. Na de première van ‘Blade Runner’ van Erik Kaiel (de winnaar van vorig jaar) wordt de prijs om 14.00 uur uitgereikt in de Toonzaal.

Lees ook:Nederlandse Dansdagen 2012 in Maastricht
Lees ook:Nederlandse Dansdagen Maastricht 2011
Lees ook:Nederlandse Dansdagen 2013
Lees ook:Nederlandse Dansdagen Maastricht
Lees ook:Nederlandse Dansdagen 2009 in Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>