Deventer DansDagen 2009

In Deventer vinden van vrijdag 2 tot en met zaterdag 10 oktober 2009 voor de vierde maal de Deventer DansDagen (de DDD) plaats. Het bureau Kunstcircuit in de Hanzestad organiseert een weeklang dansvoorstellingen van professionele -en amateursgezelschappen, workshops en dansfilms. Vrijdagavond is in de schouwburg de kick off met zes uur swingen op vier podia. Zaterdagochtend vindt daar een speciale DDD editie plaats van de tv-wedstrijd ‘So you think you can dance’ voor danstalenten vanaf 11 jaar.

 

Maandag voeren 25 studenten van de dansacademie Arnhem een speciaal voor DDD samengestelde voorstelling op. Vrijdag 9 oktober brengt ISH haar nieuwste productie BoyISH-GirlISH over de ‘battle’ tussen de seksen: een voorstelling met hiphop, breakdance en acrobatie. Zaterdag 10 oktober vindt als afsluiting van DDD ‘Deventer Danst’ plaats in de schouwburg. Woensdag zijn er workshops werelddans voor kinderen en zaterdag 10 oktober voor volwassenen. Huiskamerbioscoop De Kleine keizerin in de Openbare Bibliotheek draait een weeklang gratis dansfilms.

Lees ook:Humorfestival Deventer 2011
Lees ook:Internationaal buitentheaterfestival Deventer op Stelten
Lees ook:Deventer op Stelten 2013
Lees ook:Dansweek in Tilburg en Breda
Lees ook:Cinedans 2016 in EYE Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>