Yes Gouda Jazz

Zaterdag 5 september 2009 wordt de Goudse Schouwburg omgetoverd tot een Jazztempel, tijdens Yes Gouda Jazz. Het belooft een bijzonder spektakel te worden met veertien bands op zeven podia. De topact op het hoofdpodium wordt gegeven door de bekende diva Laura Figy met haar 5-mans band. Op alle ander podia zullen meerdere bands optreden. Er zal constant op bijna alle podia tegelijk live muziek te zien en te horen zijn.

Van 14.00 tot 17.00 uur is er ‘Jazz 4 Kids’ voor kinderen van 5 tot 12 jaar en workshops ‘Les in Jazz’ voor jongeren vanaf 12 jaar. Van 20.00 tot 01.00 uur is het hoofdprogramma. Tickets: zie website.

Lees ook:Rhinetown Jazz Festival Wageningen
Lees ook:Jazz in Duketown 2014
Lees ook:Zaterdag 28 november: Nacht van de Jazz
Lees ook:Haarlem Jazz & More
Lees ook:Breda Jazz Festival 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>