Alex Klaassen toert rond met ‘Eindelijk alleen’

Alex Klaassen, bekend van onder andere Kopspijkers en Gooise Vrouwen, toert tot eind mei door het land met zijn eerste solovoorstelling: ‘Eindelijk alleen’. Met typetjes als een zwerver met een incestverleden, een cabaretier zonder humor en  een danssolo over een ex-gedetineerde met heimwee, is het een tragikomische onemanshow over eenlingen. Alex Klaassen werd in 1976 in Oirschot geboren en is cabaretier/zanger/acteur. Hij studeerde aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam en won in 2000 met Martine Sandifort het Camarettenfestival. Speellijst: zie website van theaterbureau Hummelinck Stuurmans.

Foto: Piek

Lees ook:Martin Brozius overleden
Lees ook:Taalkunstenaar Drs. P. is overleden
Lees ook:Acteur ‘Onderweg naar Morgen’ pleegt zelfmoord
Lees ook:Carré viert Herman van Veen
Lees ook:Tentoonstelling Herman Gordijn in Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>