Tenoren Carreras en Safina samen in Ahoy

Donderdag 11 september geven José Carreras en Alessandro Safina samen een eenmalig concert in de Ahoy in Rotterdam. Beide tenoren worden begeleid door 54 muzikanten van Il Novecento Orchestra. Dat orkest begeleidde onder andere Andrea Bocelli tijdens zijn Europese tournee en werkte samen met Luciano Pavarotti. Daarnaast is het orkest al 15 jaar het orkest van The Night of the Proms in Ahoy. 

 

De Spaanse en Italiaanse tenoren Carreras en Safina staan voor het eerst samen op het podium. Ze brengen een mix van opera en pop. Op het programma staan onder andere klassiekers uit ‘Phantom of the Opera’ van Andrew Lloyd Webber en Saffina’s grootste hit ‘Luna’. Het concert zou 26 mei plaatsvinden, maar is verschoven naar 11 september. Aanvang 20.00 uur; ticets: zie website.
Zie ook ‘De drie baritons gaan op tournee‘ en ‘Stevie Wonder in de Ahoy‘.

Lees ook:De Drie Baritons gaan op tournee
Lees ook:Musical Joseph in Beatrix Theater Utrecht
Lees ook:Opera op de Parade in Den Bosch
Lees ook:Festival Classique verhuist dit jaar van Den Haag naar Scheveningen
Lees ook:Première Joseph in Stadsschouwburg Utrecht

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Tenoren Carreras en Safina samen in Ahoy

  1. Pingback: De Drie Baritons gaan op tournee | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>