Bloementapijt op stadsplein in Hoorn

De Roode Steen, het centrale stadsplein in Hoorn, is tot en met zondag 25 augustus 2008 voor de achtste keer gehuld in een gigantisch bloementapijt: maar liefst 130.000 begonia’s bedekken 500 m2 van het stadsplein in het centrum (update 2009: klik hier). De begonia’s vormen dit jaar een collage van de kinderserie De Fabeltjeskrant.
Zie ook ‘Lappendag‘ en ‘Hoorn Kunst en Cultuur‘.

 

 

 

Stichting Promotie Begoniatapijt gebruikt ieder jaar een thema voor hun bloementapijt. De Fabeltjeskrant bestaat dit jaar 40 jaar; reden om dat als thema te kiezen. Het begoniatapijt is tot en met zondag tussen 10.00 en 22.00 uur te bewonderen. Een speciale loopbrug biedt een krachtig overzicht over het tapijt. Meneer Den Uil is zelf aanwezig op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 13.00 uur en 14.00 en 16.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook:Begoniatapijt in Hoorn
Lees ook:Bloementapijt in Haarlem
Lees ook:Bloementapijt in Brussel
Lees ook:Gouden Koets te zien op ‘Paardenkracht & Autopracht’ op Paleis Het Loo
Lees ook:Lappendag Hoorn

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bloementapijt op stadsplein in Hoorn

  1. Pingback: Hoornse kermis met vuurwerk en Lappendag | Eropuit

  2. Pingback: Hoorn Kunst en Cultuur | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>