Cirque du Soleil nog tot 24 mei in Amsterdam

Cirque du Soleil heeft haar ‘Grand Chapiteau’ (grote tent) nog tot en met vrijdag 23 mei 2008  in Amsterdam staan, naast de Arena in Amsterdam Zuidoost. Cirque du Soleil is het wereldberoemde circus zonder dieren, maar met acrobaten op topniveau. Dit keer is de voorstelling ‘Varekai’ te zien, die in 2002 in Montreal in première ging. ‘Varekai’ is een bontgekleurde sprookjeswereld, diep in het bos op de top van een vulkaan. In Romani, de taal van de Roma, betekent Varekai ‘waar dan ook’.

Hierna gaat ‘Varekai’ naar Berlijn, Oberhausen en Wenen. Cirque du Soleil brengt sinds 1996 shows naar Nederland: tot nu toe waren dat de zeer succesvolle voorstellingen ‘Saltimbanco’, ‘Quidam’ en ‘Dralion’. Tickets en tijden: zie website of bel 0900-0233 (2012: klik hier).

Lees ook:Cirque du Soleil met ‘Varekai’ in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Cirque du Soleil met ‘Varekai’ in Amsterdam
Lees ook:Cirque du Soleil met ‘Amaluna’ in Amsterdam
Lees ook:Cirque du Soleil met ‘Kooza’ in Amsterdan
Lees ook:Cirque du Soleil met ‘Corteo’ in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>