Kaascorso in Bodegraven – donderdag 8 september

Het Zuid-Hollandse stadje Bodegraven, ten noorden van Gouda, staat donderdag 8 september in het teken van de feestelijke najaarsmarkt en het Kaascorso. Thema dit jaar is ‘Boerenkaas, haute koeture’. Tijdens het Kaascorso worden de kaaskoningin en haar hofdames aan het publiek voorgesteld. De optocht om 17.00 uur.

Zie ook: Eropuit in september

Woensdag begint de kermis met de eurodag, donderdag wordt de najaarsmarkt na het Kaascorso geopend met een lasershow, vrijdag en zaterdag is de najaarsmarkt en zijn er uiteenlopende activiteiten, met aansluitend muzikaal vertier op het Raadhuisplein. Zaterdag is er een streek- en verenigingenmarkt, ringsteken, kindervertier en zijn er tal van muzikale optredens.

Lees ook:Sluis-Bruggenfeest van Weesp
Lees ook:Bloemencorso Eelde 2012
Lees ook:Havendagen Terneuzen: een ode aan de Schelde
Lees ook:Havendagen Terneuzen – 24 t/m 26 juni
Lees ook:Agrarische Dagen Franeker – woensdag 14 t/m zondag 18 september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>