Eerste bomen in herinneringsbos Nationaal Monument MH17

In park Vijfhuizen in de Haarlemmermeer ging op 7 december vorig jaar de eerste spade de grond in voor de aanleg van het Nationaal Monument MH17. Rondom een gedenkteken wordt een herinneringsbos geplant, op een terrein dat grenst aan de luchthaven Schiphol.

In een herinneringsbos worden 298 bomen geplant, ter herinnering aan de 298 omgekomen inzittenden van vlucht MH17 die op 17 juli 2014 in het oosten van Oekraïne neerstortte. Op zaterdag 18 maart zullen nabestaanden de 298 bomen planten. Het Nationaal Monument wordt op 17 juli onthuld, precies drie jaar na de ramp.

Lees ook:Lint van bomen geplant in MH17-herinneringsbos
Lees ook:Koning en koningin bij opening Nationaal Monument MH17 in Vijfhuizen
Lees ook:Woensdag 22 maart: Nationale Boomfeestdag
Lees ook:Woensdag 16 maart: Nationale Boomfeestdag 2016
Lees ook:Nationale Boomfeestdag 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>