Landelijke gebedsdienst vliegramp in Amersfoort

Woensdag 23 juli organiseren de gezamenlijke Nederlandse kerken een landelijke gebedsdienst in de Sint Joriskerk in Amersfoort om de slachtoffers te herdenken van de ramp met vlucht MH17 in Oekraïne. Iedereen is welkom bij de gebedssamenkomst. de locatie is de Sint Joriskerk, Hof 1 in Amersfoort. KRO-NCRVm EO, IKON, RKK en ZVK zorgen ervoor dat de dienst rechtstreeks wordt uitgezonden vanaf 19.00 uur op Nederland 2.

De bijeenkomst ‘Verbonden in verdriet’ wordt een uur van bezinning en gebed, aldus de kerken, maar de precieze invulling moet nog worden ingevuld. ‘We willen op deze manier uitdrukking geven aan het verdriet en de rouw die we allen voelen en onze verbondenheid kenbaar maken juist met de nabestaanden van de slachtoffers van dit verschrikkelijke drama’, zei Jaap van der Kamp, algemeen secretaris van de Raad van Kerken.

Lees ook:BachDag Amersfoort: zaterdag 8 oktober
Lees ook:Herdenkingsactiviteiten dag van nationale rouw
Lees ook:Woensdag 23 juli dag van nationale rouw
Lees ook:Open Naturistendag: bloot lopen op zondag
Lees ook:Ouders bepalen op proef zelf schoolvakanties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>