Herdenking moord op Pim Fortuyn, 15 jaar geleden

Zaterdag 6 mei wordt de moord op Pim Fortuyn herdacht, vandaag 15 jaar geleden. De politicus werd op 6 mei 2002 vermoord in Mediapark Hilversum. Leefbaar Rotterdam organiseert ‘s middags een bijeenkomst in het Schielandhuis en aansluitend twee minuten stilte bij het beeld dat bij het Schielandhuis staat.

Sprekers zijn onder meer Joost Eerdmans (Leefbaar Rotterdam), Martin Bosma (PVV) en Afshin Elian (professor rechtsgeleerdheid en columnist). Lee Towers zorgt voor de muzikale omlijsting. De Stichting Vrinden van Pim Fortuyn gaat met de bus meerdere plekken langs op hem te gedenken: onder meer zijn graf op begraafplaats Westerveld in Driehuis en de plek van de moord in het Mediapark.

Lees ook:Herdenking Pim Fortuyn
Lees ook:Herdenking moord op Pim Fortuyn
Lees ook:Herdenking moord op Pim Fortuyn
Lees ook:Herdenking moord op Theo van Gogh
Lees ook:Museum voor inboedel Pim Fortuyn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>