Lichtjesavond Sprookjes van De Haar

Kasteel De Haar in de Utrechtse gemeente Haarzuilens beleeft tijdens de kerstvakantie een aantal lichtjesavonden: Sprookjes van De Haar (2014: klik hier). Op zaterdag 21, vrijdag 27 en zaterdag 28 december en 3 en 4 januari is het kasteel ‘s avonds open voor het publiek, met een sprookjesrondleiding in een sfeervol verlicht kasteel.

Voor het eerst na honderd jaar zijn de slaapkamers voor één keer te bezichtigen van de baron-familie van Zuylen van Nijvelt. De rondleiding ‘Slaapkamergeheimen’ start op de hele uren. De sprookjesrondleidingen zijn ook overdag, van 21 december tot en met 5 januari, ook op eerste en tweede kerstdag, maar niet op 31 december en 1 januari. Het kasteel is iedere dag geopend van 11.00 tot 17.00 uur; het park sluit om 18.00 uur.  Tickets kostren 12,50 euro.

Lees ook:Sprookjesrondleidingen en lichtjesavonden in Kasteel De Haar
Lees ook:Kasteel de Haar koopt kunstcollectie familie
Lees ook:Kasteel Duivenvoorde sluit museumseizoen af met kaarslicht-rondleidingen
Lees ook:Winterfeest Slot Loevestein
Lees ook:Vergeten winterkermis bij slot Loevestein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>