Pinksterconferentie De Opwekking in Biddinghuizen

Vrijdag 17 tot en met maandag 20 mei 2013 is het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinhuizen het domein van De Opwekking. Deze pinksterconferentie vindt voor de 43e keer plaats en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. Vorig jaar kwamen meer dan 55.000 mensen naar de Flevopolder, waaronder een recordaantal van ruim 20.000 kampeerders. Anderen bezoeken de conferentie als daggast. Er is voor iedere leeftijdsgroep een programma: voor kinderen, tieners, jongeren en volwassenen.

Thema dit jaar is ‘Jezus Leven’ : daarmee wordt voortgebouwd op het thema van vorig jaar (‘ Jezus zichtbaar – door jou’ ). Het werkwoord ‘leven’ roept ons op ‘het voorbeeld dat Jezus gaf ook in deze tijd zichtbaar te laten worden’, meldt de aankondiging. ‘ Zijn leven en daden zijn een inspiratie voor iedereen die Hem volgt. Als christenen dat  voorbeeld in hun eigen leven uitleen, maakt dat een wereld van verschil. Voor henzelf en voor de mensen om hen heen.’ Deelname aan de conferentie is gratis. Alleen kamperen en parkeren kost geld (zie website).

Lees ook:Driekoningen: christelijk feest én volksfeest
Lees ook:Driekoningenintocht Den Bosch
Lees ook:Intocht Driekoningen in Den Bosch
Lees ook:Tienertoer is weer terug
Lees ook:Dag van het Park 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>