Meer van Galilea in Drentse Schoonhoven

Hemelvaartsdag staat de recreatieplas Schoonhoven in het zuiden van Drenthe sinds 2010 synoniem voor het Meer van Galilea: donderdag 17 mei 2012 is het recreatieterrein voor de derde keer omgetoverd in het Meer van Galilea ten tijde van Jezus. Vissersboten, oude huisjes, een compleet paleis, herders, schapen, ezels, kraampjes, Romeinse soldaten, muzikanten, toneelspelers, figuranten: allen in kleding die doet denken aan de oude tijden.

 

De toegang is gratis, maar donaties en giften zijn meer dan welkom. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 23.00 uur. Het evenement is ontstaan op initiatief van Burning Heart uit Holandscheveld (ten oosten van Hoogeveen).

Lees ook:Nederland zingt: dag voor koor -en samenzang
Lees ook:Braderie Hoofddorp op koopzondag
Lees ook:Italiaanse Gelato Festival op Museumplein Amsterdam
Lees ook:Circus Roncalli voor het eerst in Nederland
Lees ook:IDFA by Night in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>