Museum Hoorn toont 125 Jaar Coca-Cola

Het Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn toont van zondag 17 april tot en met 4 september 2011 de tentoonstelling ‘125 Jaar Coca-Cola’. De boeiende historie van het beroemdste frisdrankenmerk ter wereld wordt verteld aan de hand van een compleet ‘Coca-Cola museum’. De reclamehistorie, het mysterie rondom het geheime recept, de impact wereldwijd: ‘alles komt aan bod’, belooft de aankondiging.  

 

Naast het meest uiteenlopende expositiemateriaal worden in een filmzaal worden historische films getoond . Zelfs het MuseumCafé en de MuseumShop zijn deze zomer helemaal in de Coke-sfeer. Het is de laatste tentoonstelling in twee voormalige kaaspakhuizen aan de bierkade in Hoorn. Na 4 september sluit het museum en heropent half oktober in een voormalig gevangeniscomplex bij de Hoornse haven. Op het Oostereiland krijgt het museum meer ruimte en mogelijkheden voor de collectie en tentoonstellingen.

Lees ook:Opnieuw toeristen in Amsterdam slachtoffer van ‘coke-killer’
Lees ook:Museum Twintigste Eeuw in Hoorn klaar voor jubileumjaar
Lees ook:Al 60.000 bezoekers Star Wars Expo in Hoorn
Lees ook:Oude reclame-uitingen in museum Hoorn
Lees ook:Dickens bedacht witte kerst en Coca-Cola de Kerstman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>