Twintigste Vrienden van Amstel in Ahoy

Donderdag 18 tot en met maandag 2, 24 t/m 29 januari en 31 januari t/m 2 februari staat voor de 20e keer ‘de grootste Amstelkroeg van Nederland’ in Ahoy Rotterdam: Vrienden van Amstel LIVE! Ook dit jaar is er weer een indrukwekkende lijst met maar liefst 25 Nederlandse artiesten, onder wie André Hazes Jr, Paul de Leeuw, Nick & Simon, Kensington, Bløf, DI-RECT, 3J’s, Xander de Buisonjé en Guus Meeuwis.

De deuren gaan om 18.30 uur open; de show begint om 20.15 uur.  De eerste avond, donderdag, moet het publiek rekening houden met drukte op de weg en minder treinen vanwege de storm. Alle shows zijn ook dit jaar helemaal uitverkocht, maar niet getreurd: de show wordt donderdag 26 januari live uitgezonden, met ook dit keer Johnny de Mol als gastheer. Het programma begon in 1998 onder de naam ‘De Heeren van Amstel’ in het gelijknamige bruine café aan het Thorbeckeplein in Amsterdam. Met de komst van dames op het podium (al zijn het er nog altijd niet veel) werd de naam veranderd in ‘Vrienden van Amstel LIVE!

Lees ook:‘Vrienden van Amstel’ op donderdag 26 januari live te zien op RTL 4 en RTL 5
Lees ook:Vrienden van Amstel LIVE! 2016 in Ahoy, live uitzending op RTL
Lees ook:Vrienden van Amstel LIVE! 2014 in Ahoy
Lees ook:Tweede serie Vrienden van Amstel Live in Ahoy
Lees ook:Vrienden van Amstel Live in Sportpaleis Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>