Sammy’s Avonturen groots in Omniversum

IMG_20161012_135557Vanaf dinsdag 19 december draait de grootbeeldfilm Sammy’s Avonturen in Omniversum in Den Haag. Voor het eerst zijn de spannende, vrolijke en ontroerende belevenissen van het zeeschildpadje te bewonderen op het 840 m² grote koepelscherm van de Haagse bioscoop. Een bijzondere en grootse (kerst)ervaring voor jong en oud (bron: persbericht).
-
-
De vijftig jaar oude, goedmoedige zeeschildpad Sammy kijkt terug op zijn enerverende leven. Samen met zijn boezemvriend Ray beleefde hij vele spannende, vrolijke en ontroerende avonturen. In hun reizen rond de aarde zwommen ze door de mooiste wateren, maar kregen ze ook te maken met lekkende olietankers, plastic en ander afval. Vaak kwamen ze in aanraking met mensen. Met bomenkappers en walvisjagers, maar ook met milieuactivisten en dierenbeschermers. Een hele mooie herinnering heeft Sammy aan een hippiefamilie op het strand in Californië, die hem redde en een onvergetelijke kerst bezorgde.
 -
Sammy’s Avonturen is een heerlijke grootbeeldfilm voor jong en oud. Spannend, vrolijk, ontroerend en leerzaam. Want Sammy en Ray laten ook zien dat mensen een steeds groter effect hebben op het leven van (zee)dieren. Samenleven met mensen is niet altijd even gemakkelijk, maar dieren zoals Sammy en Ray hebben de hulp van mensen nodig om de natuur te beschermen en de oceanen gezond te houden. Maar voor alles is Sammy’s Avonturen, voor het eerst te zien op het immense koepelscherm van Omniversum, een onvergetelijke kijkbelevenis voor jong en oud. De ideale film voor de kerstvakantie.
 -
SAMMY’S AVONTUREN Engelse trailer
Regie: Ben Stassen, scenario: Ben Stassen, Domonic Paris, muziek: Ramin Djawadi, uitvoerend producent: Eric Dillens, producenten: Ben Stassen, Domonic Paris, productiemaatschappij: nWave Pictures.
 -
Omniversum, Pres. Kennedylaan 5, Den Haag, t: 0900 666 4837 (35 cpm)
-

Lees ook:Familiefilm ‘Fly Me to the Moon’ vanaf 15 februari in Omniversum, Den Haag
Lees ook:Moeders op Moederdag gratis naar Omniversum Den Haag
Lees ook:Freeks Wildlife Weken vanaf 16 december in Omniversum Den Haag
Lees ook:Omniversum: Terracottaleger komt tot leven in Den Haag
Lees ook:‘China, The Rise of an Empire’ in Omniversum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>