Martin Garrix opnieuw populairste dj ter wereld

De Nederlandse dj Martin Garrix is ook dit jaar uitgeroepen tot populairste dj ter wereld. Dat werd zondag bekendgemaakt in de Johan Cruijff Arena tijdens het Amsterdam Dance Festival (AMF), onderdeel van het Amsterdam Dance Event (ADE). Meer dan een miljoen mensen brachten hun stem uit voor de DJ MAG Top 100.

De Noord-Hollander Martin Garrix (die eigenlijk Marijn Garritsen heet) won vorig jaar ook al. Het Belgische duo Dimitri Vegas & Like Mike staat op de tweede plaats, de Nederlander Armin van Buuren op de derde, Hardwell op de vierde en Tiësto op de vijfde plaats. De top 100 wordt voor de twaalfde keer door een Nederlander aangevoerd: Tiësto in 2002, 2003 en 2004, Armin van Buuren in 2007, 2008, 2009, 2010 en 2012 en Hardewell in 2013 en 2014.

Lees ook:A State of Trance in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Amsterdam Dance Event (ADE): woensdag 18 t/m zondag 23 oktober
Lees ook:Kipyego winnaar Amsterdam Marathon, Nageeye loopt limiet Rio
Lees ook:Armin Only 2010 in Jaarbeurs
Lees ook:Dutch Influence officiële opening Amsterdam Dance Event

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>