Cinekid Festival 2017

Zaterdag 14 oktober begint de 31e editie plaats van Cinekid, het jaarlijkse kinderfilmfestival tijdens de herfstvakantie: 14-27 oktober  in meer dan 35 filmtheaters door het hele land en 21-27 oktober in de Amsterdamse Westergasfabriek. Wat ooit begon als bescheiden filmfeestje voor kinderen tijdens de herfstvakantie, groeide uit tot een compleet filmfestival.

Daarnaast zijn er hele hele jaar door jaar workshops en lesprogramma’s voor het onderwijs, bibliotheken, culturele instellingen en buitenschoolse opvang.  Cinekid richt zich op de jeugd van 4 tot en met 14 jaar. Er worden zo’n 150 films en tv-programma’s vertoond, daarnaast zijn er workshops en masterclasses waarin kinderen onder leiding van professionals en BN’ers aan de slag kunnen in de grootste digitale speeltuin ter wereld: Medialab. Elk jaar worden de Cinekid Awards uitgereikt in de Westergasfabriek: de Cinekids Leeuwen en de Cinekids kinderkasten.

Lees ook:Dertigste verjaardag kinderfilmfestival Cinekid – 15 t/m 21 oktober
Lees ook:Zaterdag 17 oktober begint het Cinekid Festival
Lees ook:Cinekid Filmfestival 2009
Lees ook:Cinekid Filmfestival 2010
Lees ook:Cinekid viert jubileum met rouwrand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>