Stones docu ‘Olé, Olé, Olé!’ 13 oktober bij Pathé in Arnhem, Ede en Nijmegen

Vanwege het concert van The Rolling Stones op zondag 15 oktober in Gelredome draait de documentaire Olé, Olé, Olé! A Trip Across Latin America vrijdag 13 oktober eenmalig bij Pathé in Arnhem, Ede en Nijmegen. In Pathé Arnhem speelt Pluto34 als voorprogramma klassiekers van de Stones. Tickets zijn nu te koop aan de kassa’s en via www.pathe.nl (bron: persbericht).
-
De documentaire Olé, Olé, Olé! A Trip Across Latin America van Paul Dugdale volgt The Rolling Stones tijdens hun tournee in 2016 langs negen Latijns-Amerikaanse steden, terwijl ze tegelijkertijd het tiende optreden voorbereiden: hun eerste concert ooit in Cuba. In Havanna spelen Mick, Keith, Ron en Charlie bij een gratis openluchtshow voor maar liefst 1,2 miljoen uitzinnige Cubaanse fans. De film laat je de unieke chemie voelen tussen de Stones en hun Latijns-Amerikaanse fans, die de band al tientallen jaren bewonderen. Met de spetterende optredens, intieme momenten met de bandleden, de verwachtingen en reacties van de fans en de vele ups & downs bij de organisatie van het concert in Havanna is deze docu een meeslepend portret van ’s werelds grootste rockband in topvorm.
-
Het is een unieke, eenmalige kans om Olé, Olé, Olé! A Trip Across Latin America op het grote doek te zien bij Pathé in Arnhem, Ede en Nijmegen. Behalve tijdens IDFA 2016 werd de documentaire niet eerder vertoond in de Nederlandse bioscopen. In Pathé Arnhem verzorgt Pluto34 het live voorprogramma met eigen versies van bekende Stones-klassiekers.
-
-
-

Lees ook:The Rolling Stones en Bublé bij Pathé
Lees ook:Speciale screenings ‘Oasis: Supersonic’ bij Pathé
Lees ook:‘One Direction – Where we are’ 11 en 12 oktober in achttien bioscopen Pathé
Lees ook:Pathé Theatre presenteert ‘Miss Saigon 25th Anniversary’ – donderdag 20 oktober
Lees ook:Nick Cave donderdag 8 september bij Pathé, CineMec en Foroxity

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>