Into the Woods voegt drie exclusieve clubnachten toe aan programma ADE

Into the Woods voegt drie exclusieve clubnachten toe aan het ADE programma. Eerder werden er al twee festivaldagen overdag aangekondigd op de NDSM-werf, de ‘Into the Woods ADE Weekender’. Onder de noemer ‘ITW ADE Night Shifts’ worden er drie nachten geprogrammeerd in de ITW loods op de NDSM-werf. Into the Woods zet voor het eerst voet in Amsterdam tijdens ADE. De verkoop voor alle nachten start op maandag 18 september om 14:00. Er zal per nacht plek zijn voor 500 muziekliefhebbers, dit betekent dat het intieme clubavonden worden (bron: persbericht).

 

Elke nacht heeft een andere muzikale richting. Op donderdag is de kick-off met een all nighter van het dub en reggae soundsystem King Shiloh. De vrijdag staat in het teken van groovende house met onder andere Mike HuckabyMoomin (live) en San Proper. Op zaterdag staat techno centraal met onder meer Enrico Sangiuliano Cosmin TRG en Jeroen Search.

 

De ‘ITW ADE Night Shifts’ staat los van de ‘Into the Woods ADE Weekender’. Voor beide programmaonderdelen kunnen ADE-bezoekers kaarten kopen. Voor de ‘Into the Woods ADE Weekender’ zijn alleen nog vrijdag tickets te koop. De verkoop voor ‘ITW ADE Night Shifts’ start maandag 18 september om 14:00.

 

ITW ADE NIGHT SHIFTS
Donderdag 19 + Vrijdag 20 + Zaterdag 21 oktober | 23:30 – 07:00
ITW Loods, NDSM | Amsterdam
Tickets: a € 15 te koop vanaf maandag 18 september 14:00

 

DONDERDAG 19 OKTOBER
King Shiloh Sound System | all night long

 

VRIJDAG 20 OKTOBER
Moomin (live)

 

ZATERDAG 21 OKTOBER

Lees ook:ADE-tip: geliefd festival Into the Woods voor het eerst in Amsterdam tijdens ADE
Lees ook:Programma ‘INTO THE WOODS ADE WEEKENDER’ bekend
Lees ook:Pathé Ladies Night woensdag 1 juli met ‘Magic Mike XXL’ succesvolste ooit
Lees ook:Jazz in the Woods Apeldoorn 2012
Lees ook:Nacht van Woerden en Woerdense Koeienmarkt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>