Lady Gaga zegt optreden in Ziggo Dome af

Lady Gaga zou op 3 oktober een optreden geven in de Amsterdamse Ziggo Dome, maar dat gaat niet door. De Amerikaanse zangeres heeft haar hele Europese tournee vanwege pijnklachten geschrapt. Vorige week werd ze opgenomen in het ziekenhuis. 

Haar artsen hebben haar geadviseerd om e Europese tournee uit te stellen. Er is nog geen nieuwe datum geprikt voor het optreden van Lady Gaga in Amsterdam, naar verwachting wordt dat begin volgend jaar.

Lees ook:Lady Gaga komt naar de Ziggo Dome
Lees ook:Lady Gaga geeft tweede concert in Ziggo Dome
Lees ook:Marco Borsato onwel bij Vrienden van Amstel Live
Lees ook:Lady Gaga in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Lady Gaga 24 september Ziggo Dome – tickets te koop vanaf 8 februari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>