Appelpop 2017 in Tiel

Vrijdag 8 en zaterdag 9 september vindt in Tiel de 24e editie van Appelpop plaats, een gratis popfestival en niet meer weg te denken onderdeel van het jaarlijkse  Fruitcorso. Jarenlang vonden beide evenementen in hetzelfde weekend plaats, maar sinds een paar jaar trekt het corso een week later door de binnenstad: op 16 september. Wat begon als extraatje bij het corso in 1992, groeide uit tot een professioneel gratis festival.

Appelpop biedt een brede programmering, met de top van de Nederlandse muziekscene, kwaliteit uit het popzalen-circuit en regionaal talent. Het festivalterrein staat op de Waalkade, met naast het hoofdpodium in de megatent het open air podium ‘Go-Tan’ en het McBlossom Podium.  De line-up is indrukwekkend, met onder meer Kensington, Racoon, De Jeugd van Tegenwoordig en Broederliefde. Naast muziek is er een uitgebreid festivalmarkt. Het festivalterrein gaat vrijdag om 18.00 uur, op zaterdag om 12.00 uur. De NS biedt Appelpop retourtjes met 20 % reductie,

Lees ook:Gratis popfestival Appelpop in Tiel
Lees ook:Appelpop 2011 Tiel
Lees ook:Appelpop 2012 in Tiel
Lees ook:Appelpop 2013 in Tiel
Lees ook:Tiel Appelpop 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>