Almere Haven Festival 2017

Vrijdag 1 tot en met zondag 3 september vindt in Almere Haven voor de 17e keer het Almere Haven Festival plaats: een gratis familiefeest met voor elk wat wils, in de havenkom van Almere. Zaterdagavond is het jaarlijkse gratis klassieke Yakult Havenkom Concert met het Nederlands Kamerkoor en het Toonkunstkoor Amsterdam.

Zie ookWereldhavendagen Rotterdam

Zaterdag en zondag staat er een kunstmarkt op de Kerkgracht en op zondag een brocante- en antiekmarkt. Zaterdag en zondag kan iedereen meevaren op authentieke botters op het Gooimeer, is het smullen geblazen op de Rabobank Havenkom Proeverij en zijn er straattheateracts.

Lees ook:Almere Haven Festival: vrijdag 2 t/m zondag 4 september
Lees ook:Haven Festival Almere-Haven 2010
Lees ook:Almere Haven Festival
Lees ook:Rabobank Almere Haven Festival 2014
Lees ook:Almere Haven Festival 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>