Rotterdam Unlimited met Zomercarnaval, Joey Montana, Ronnie Flex en meer

Dinsdag 25 tot en met zaterdag 29 juli barst Rotterdam uit zijn voegen tijdens het grootste straatfestival van Europa: Rotterdam Unlimited. Naast de beroemde straatparade van het Zomercarnaval op zaterdag is er de hele week een cultureel divers programma vol muziek, straatartiesten, spoken word, sound-systems en dans van over de hele wereld. Jaarlijks komen zo’n 700.000 mensen op dit gratis festival af. Hoogtepunten dit jaar zijn o.a. de optredens van latin-superster Joey Montana (de man die een miljard Youtube-views heeft), Rolf Sanchez & Latin Society en Ronnie Flex, en de spectaculaire finale van Battle of Drums (bron: persbericht).

-
Dinsdag 25 juli: opening
Om 15.00 uur, buiten voor de bibliotheek, Hoogstraat 110, met een verrassingsact.
-
Vrijdag 28 juli: Finale Battle of Drums & Concerten
Op vrijdagavond vindt op het Hofplein de spectaculaire finale van Battle of Drums plaats. Drie brassbands starten ieder rond 18.00u vanaf een andere plek in de stad en lopen in een uitbundige optocht naar het Hofplein. Op het podium aldaar begint om 19.30u de finaleshow. Tegelijkertijd zetten gratis concerten van o.a. New Sensa, Junglebae, Monta & Mothers Groovebox en Drummakid het Schouwburgplein op stelten.
-
Zaterdag 29 juli: Zomercarnaval-straatparade & Concerten
Zaterdagmiddag start om 13.00 uur de Zomercarnaval-straatparade vanaf de Blaak. Rond 15.00u komt de straatparade langs het Schouwburgplein en vanaf een uur of 15.30u op het Hofplein. Aansluitend vinden op het Hofplein de concerten van Ronnie Flex en Joey Montana plaats. Op het Schouwburgplein treden o.a. Skip & Die, Afriquoi en Rolf Sanchez & Latin Society op. Ook in de rest van de stad zijn er de hele dag optredens.
-

Lees ook:Zomercarnaval – Robin Rotterdam Unlimited
Lees ook:Zomercarnaval 2008 Rotterdam
Lees ook:Zomercarnaval Rotterdam 2009
Lees ook:Zomercarnaval Rotterdam Unlimited 2015
Lees ook:Rotterdam Unlimited: zomercarnaval in de Havenstad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>