Stuntman zwaar gewond tijdens Zwarte Cross

Tijdens het muziek- en motorcross-festival Zwarte Cross in het Achterhoekse Lichtenvoorde is een stuntman zwaar gewond geraakt. Hulpdiensten rukten massaal uit. De bekende Belgische stuntrijder William van der Putte – in de stuntwereld bekend als ‘Willis’ –  is naar het ziekenhuis gebracht; over de aard van zijn verwondingen is iets bekend gemaakt.

De stuntman zou met zijn motor met één hand in stuntvak Ground Hero de helling zijn opgereden en door nog onbekende oorzaak naast de helling zijn terechtgekomen. Veel bezoekers zagen het ongeluk recht voor hun neus gebeuren. Het festival in de Achterhoek is met 22.000 bezoekers uitverkocht. Na het ongeluk is het stuntprogramma voor zaterdag afgelast. Of het stuntprogramma zondag doorgaat, is nog niet duidelijk.

 

Lees ook:Zeeland: Ster Omloop van Nieuwland afgelast na dodelijk ongeluk
Lees ook:Twee doden bij oldtimerrally Olst
Lees ook:Treinbotsing op station Leiden Centraal
Lees ook:Dance Valley 2009 in Spaarnwoude
Lees ook:Gewonden na ongeluk in pretpark

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>