Pathé Disneyweken met The Jungle Book, WALL-E, 101 Dalmatiërs en Pocahontas

In september presenteert Pathé in 28 bioscopen van Pathé, CineMec, Foroxity en Movie Unlimited voor de tweede keer de Pathé Disneyweken. De magische klassiekers The Jungle Book, WALL-E101 Dalmatiërs en publiekskeuze  Pocahontas  keren dan wegens groot succes terug op het grote doek. Tickets zijn nu te koop via www.pathe.nl/disneyweken en aan de kassa’s van de 28 bioscopen (bron: persbericht).
-
Het publiek kon via een poll op de website van Pathé zelf kiezen wat, naast de klassiekers The Jungle Book, WALL-E en 101 Dalmatiërs, de vierde film zou worden bij de Pathé Disneyweken 2017. Uiteindelijk kwam Pocahontas als winnaar uit de bus voor Pinokkio, Peter Pan en Assepoester. De hele maand september staan 28 bioscopen van Pathé, CineMec, Foroxity en Movie Unlimited in het teken van de Pathé Disneyweken en kan jong en oud de Disneymagie opnieuw beleven op het grote doek. De vier klassiekers worden zowel in de originele als in de Nederlands gesproken versie vertoond.
-
THE JUNGLE BOOK
Trek met Mowgli diep de jungle in, waar hij van de zorgeloze Baloe leert ‘Wat je van beren leren kan’. Ontmoet de wijze oude panter Bagheera en koning Louie, de gekke orang-oetan, maar pas op voor de sluwe tijger Shere Khan en de lissstige slang Kaa. The Jungle Book is een tijdloos meesterwerk vol spanning, wilde pret en swingende muziek.
-
WALL-E
Wat als we de aarde zouden moeten verlaten en zouden vergeten de laatste robot uit te zetten? Deze animatiefilm van Pixar, boordevol verrassingen actie, humor en gevoel, vertelt het verhaal van de toegewijde robot WALL-E, die al honderden eenzame jaren in zijn eentje de aarde schoonhoudt. Maar dan ontmoet hij op een dag de glanzende zoekrobot EVE en vindt hij een nieuw doel in zijn leven.
-
101 DALMATIËRS
Dit spannende avontuur begint wanneer Cruella De Vil alle dalmatiërpups uit Londen ontvoert, waaronder de vijftien pups uit het gezin van Pongo en Perdita. Samen met een groep heldhaftige dieren start Pongo een spectaculaire zoektocht om de pups te redden. 101 Dalmatiërs is een onweerstaanbare klassieker waar het hele gezin iedere keer weer van zal genieten.
-
POCAHONTAS
Op een dag ziet het indianenmeisje Pocahontas blanke kolonisten aan land komen. Ze is erg nieuwsgierig en als ze John Smith ontmoet, de leider van de groep mannen, wordt ze verliefd op deze aardige kapitein. Het is het begin van vele spannende en romantische avonturen.
-
De 28 bioscopen: Pathé Arena, De Munt en Tuschinski (Amsterdam), Pathé De Kuip en Schouwburgplein (Rotterdam), Pathé Buitenhof, Scheveningen en Spuimarkt (Den Haag), Pathé Amersfoort, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Delft, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Maastricht, Pathé Tilburg, Pathé Zaandam, Pathé Zwolle, CineMec Ede, CineMec Nijmegen, CineMec Utrecht, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard, Movie Unlimited Almelo, Movie Unlimited Kampen en Movie Unlimited Zevenaar.
-

-

Lees ook:Pathé Disneyweken in 28 bioscopen
Lees ook:Pathé Theatre presenteert ‘Miss Saigon 25th Anniversary’ – donderdag 20 oktober
Lees ook:Pathé brengt favoriete Disney films terug op het grote doek tijdens Pathé Disneyweken
Lees ook:The Rolling Stones en Bublé bij Pathé
Lees ook:Nick Cave donderdag 8 september bij Pathé, CineMec en Foroxity

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>