Pathé @The Beach met ‘Pirates of the Caribbean’ en première ‘Baywatch’

Pathé @The Beach is de perfecte manier om twee heerlijke zomerfilms te beleven. Geniet in The Hague Beach Stadium aan het Scheveningse strand met je voetjes in het zand en een koud drankje in de hand van de officiële, feestelijke première van Baywatch en de voorstelling van Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. Tickets zijn alleen online te koop via www.pathe.nl/beach (bron: persbericht).
-
wo 24 (première) en vr 26 mei, 21.00 uur: BAYWATCH
Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario en Kelly Rohrbach spelen de hoofdrollen in de zomerse actiekomedie Baywatch naar een van de best bekeken tv-series aller tijden. Met cameo’s van David Hasselhoff en Pamela Anderson. De ervaren strandwacht Mitch Buchannon moet gedwongen samenwerken met de nieuwe rekruut Matt Brody. Ze komen op het spoor van een crimineel complot dat het voortbestaan van hun strand in gevaar brengt. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties. Woensdag 24 mei is de officiële, feestelijke première met vele bekende Nederlanders. De toegangsprijs op 24 mei is 17,50 euro, inclusief drankje, en op 26 mei 15 euro.
-
do 25 en vr 27 mei, 21.00 uur: PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR’S REVENGE
Johnny Depp staat als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow tegenover Javier Bardem als zijn aartsvijand kapitein Salazar in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. De spookzeelieden onder leiding van kapitein Salazar zijn ontsnapt aan Devil’s Triangle en hebben maar één missie: alle piraten doden en Jack Sparrow in het bijzonder. Jacks enige hoop op overleving is de Trident van Poseidon. Om die legendarische drietand te vinden sluit hij een verbond met de briljante, beeldschone astronome Carina Smith en de eigenwijze, jonge zeeman Henry. Met zijn haveloze schip probeert Jack ondertussen uit handen te blijven van zijn aartsvijand. Toegangsprijs: 15 euro.
-
The Hague Beach Stadium – Strandweg 4 – Scheveningen – website
-
-

Lees ook:Bioscoopbezoek blijft groeien
Lees ook:Scheveningen: Pathé @The Beach met première ‘Renesse’ en ‘Finding Dory’
Lees ook:Fan event ‘MainStreet – Change Is Good’ op 28 en 29 november bij Pathé
Lees ook:Nachtelijke première nieuwe James Bond film Skyfall in Scheveningen
Lees ook:Première Oscarkandidaat Tirza

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>