Paradiso presenteert Koningsdag en koningsnacht clubprogramma

Op dinsdag 26 april en woensdag 27 april (Koningsdag) presenteert de Amsterdamse poptempel Paradiso een gevarieerd clubprogramma. De clubnachten vinden in zowel Paradiso als Paradiso Noord-Tolhuistuin plaats. Het clubprogramma tijdens deze twee nachten bestaat dit jaar uit ‘Jamrock’, ‘The Jungle presents Jazzanova’ en ‘Pink King’ (bron: persbericht).
-
Jamrock (dinsdag 26 april)
Al ruim 11 jaar representeert Jamrock de dancehall en reggae cultuur in Nederland. De grootste feesten, beste mixtapes, uitzinnig publiek, originele thema’s en gekke effecten zijn de bouwstenen van de huidige status van Jamrock. Achter de draaitafels staan WaxFiend, DJ Jah, DJ Richer en D Masta. Speciaal voor deze editie is de Jamaicaanse ster Spice uitgenodigd. Met hits als ‘So Me Like It’ en ‘Needle Eye’ werd ze bekend onder het grote publiek. Onlangs bracht ze haar nieuwe nummer ‘Sheet’ uit.
-
The Jungle presents Jazzanova (dinsdag 26 april)
Het jazz-collectief Jazzanova viert tijdens koningsnacht haar 20-jarig jubileum in Paradiso Noord-Tolhuistuin. Jazzanova is een groep van DJ’s, producers, componisten, remixers, maar vooral muziekliefhebbers. Live op stage, achter de draaitafels in clubs of in de studio, de heren van Jazzanova proberen overal hun liefde te delen. The Jungle heeft al meerdere clubnachten georganiseerd in Paradiso Noord-Tolhuistuin en slaat voor deze editie de handen ineen met Wicked Jazz Sounds.
Pink King (woensdag 27 april)
-
Pink King vindt in de vroege avond plaats tijdens Koningsdag. Het feest dat net zoals vorig jaar weer roze kleurt, wordt als de meest gezellige plek gezien om de feestdag mee af te sluiten. Het concept is afkomstig van de organisatie UltraSexi, die zich op een constructieve wijze inzet voor het nachtleven binnen de LHBT-gemeenschap in Amsterdam.
-
Paradiso presenteert:
Jamrock
Aanvang: 23.00 uur
Entree aan de deur: 25,-
The Jungle presents Jazzanova
Aanvang: 23.00 uur
Entree aan de deur: 15,-
Pink King
Aanvang: 20.00 uur
Entree aan de deur: 15,-
-

Lees ook:Grote dance events Koningsdag
Lees ook:Kingsnight en Kingsday – de dance events
Lees ook:Zomerfestival in Tolhuistuin Amsterdam-Noord
Lees ook:Amsterdam Indiestad
Lees ook:Grote dance events op Koningsnacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>