Familiefilm ‘Fly Me to the Moon’ vanaf 15 februari in Omniversum, Den Haag

Vanaf woensdag 15 februari draait het spannende animatieavontuur Fly Me To the Moon (trailer: klik hier) een halfjaar in het Haagse koepeltheater Omniversum. In deze grootbeeldfilm voor de hele familie reizen drie jonge vliegen stiekem mee op de historische vlucht van de Apollo 11 naar de maan (bron: persbericht).
-
Het is 1969 en de hele wereld praat over de eerste bemande vlucht naar de maan. Tiener Nat en zijn vrienden IQ en Scooter willen niets liever dan meevliegen op deze historische vlucht. Ze smeden een plan om aan boord te komen van de raket en het lukt ze! Hun families kijken vanaf de aarde in spanning toe. Onderweg brengt een technisch defect de missie ernstig in gevaar. De drie vrienden weten het probleem echter op te lossen en zijn zonder dat mensen het weten de helden van de dag. Na een lastige landing kijkt de wereld mee als Nat samen met Neil Armstrong de eerste stappen op de maan zet. De missie is een groot succes.
-
Fly Me to the Moon is een spannende en humoristische Nederlands gesproken animatiefilm voor de hele familie. Op een onderhoudende manier kom je ook nog eens veel te weten over een historische gebeurtenis. Op het 840 m² grote koepelscherm van Omniversum is het voor jong en oud daarom een onvergetelijke ervaring.
-

Lees ook:Moeders op Moederdag gratis naar Omniversum Den Haag
Lees ook:Vanavond totale maansverduistering
Lees ook:Holi 2012 – lente- en nieuwjaarsfeest Hindoes
Lees ook:‘D-Day, Normandy 1944’ vanaf 10 februari in Omniversum
Lees ook:Totale maansverduistering op woensdagavond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>