‘Harry Potter: The Exhibition’ naast CineMec Utrecht – 11 februari t/m 30 juni

Zaterdag 11 februari is ‘Harry Potter: The Exhibition‘ opengegaan naast CineMec Utrecht. Tot en met 30 juni kunnen Harry Potter-fans binnenstappen in de wereld van de wereldberoemde tovenaarsleerling. Sinds de wereldpremière in Chicago zagen al meer dan 4 miljoen bezoekers de expositie in onder andere Boston, Toronto, Seattle, New York, Sydney, Tokio, Parijs en Brussel.

De tentoonstelling is opgebouwd naast de nieuwe CineMec in Leidsche Rijn, langs de A2 bij Utrecht. Bezoekers wandelen door decors gerealiseerd op basis van de echte filmsets en kunnen duizenden kostuums, rekwisieten en magische wezens bewonderen. ‘Harry Potter: The Exhibiton’ is ‘een must see voor jong en oud!’ Tickets en tijden: zie website.

Lees ook:Harry Potter Marathon 29 en 30 oktober bij Pathé
Lees ook:Harry Potter Marathon bij Pathé
Lees ook:Star Wars: The Force Awakens is strong bij Pathé
Lees ook:Harry Potter Tour doet Haarlem aan
Lees ook:Pathé participeert in CineMec concept

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>