Hans Breukhoven (oprichter Free Record Shop) is overleden

Ondernemer Hans Breukhoven is vanmorgen in zijn woonplaats Londen overleden. Dat liet zijn ex-vrouw Connie Witteman weten. Hij werd 70 jaar en leed al meer dan twee jaar aan alvleesklierkanker. Breukhoven was de oprichter van de Free Record Shop.

Op het hoogtepunt telde de platenwinkel zo’n 200 vestigingen in Nederland en België. In 2013 doemden financiële problemen op. Een doorstart mislukte en in 2014 ging de firma failliet. Breukhoven werd in november 1987 bekende Nederlander door zijn glamourhuwelijk met Connie, in die tijd bekend als de hitzangeres Vanessa. In 2009 ging het paar uit elkaar. Zijn lichaam zal naar Nederland worden overgebracht om hier te worden begraven.

Lees ook:Aviodrome in Lelystad is gered
Lees ook:V&D failliet – wat nu?
Lees ook:Spullen Land van Ooit onder de hamer
Lees ook:Vaarwel Land van Ooit: ‘Tot ooit’
Lees ook:Fyra onder vuur in Nederland en België

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>