Sprookjesfestival 2016 in Arnhem: t/m zondag 30 oktober

Zaterdag 22 tot en met zondag 30 oktober vindt in Arnhem de negende editie plaats van het Sprookjesfestival (filmpje: klik hier). De stad aan de Rijn is op zich al een waar sprookje met haar parken, kastelen, beekjes, heuvels en sfeervolle plekken: de ideale locatie om sprookjes tot leven te laten komen. Tijdens de herfstvakantie  wordt de stad bevolkt met feeksen, feeën en een heleboel andere sprookjesfiguren en is sprookjesprinses Amerijntje er tot en met 30 oktober de baas.

Zie ook: Halloween in Nederland

Ook dit jaar is zij de centrale figuur: ze zit in de problemen, opgesloten in een grot, maar een vriendelijke draak kan haar redden, met hulp van kinderen. Thema dit jaar is ‘dromen en draken’. OP uiteenlopende locaties zijn er voorstellingen, dans, theater, muziek en een tentoonstelling, maar ook lezingen, verteltheater en op vrijdag een heuse Sprookjes Modeshow. Meerdere restaurants serveren speciale sprookjesmenu’s en zaterdag verzorgt het Gelders orkest in de Stadhuishal vanaf 19.00 uur een ‘Griezelconcert’. Let op: zaterdag op zondag gaat de wintertijd in!

Lees ook:Sprookjesfestival Arnhem – 14 t/m 22 oktober
Lees ook:Zaterdag 24 oktober begint Sprookjesfestival Arnhem
Lees ook:Sprookjesfestival Arnhem 2013
Lees ook:Sprookjesfestival 2014 in Arnhem
Lees ook:Nederlandse Dansdagen: 7-9 oktober in Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>