Pathé Disneyweken in 28 bioscopen

In september zijn de Pathé Disneyweken in 28 bioscopen van Pathé, CineMec, Foroxity en Movie Unlimited. Met de klassiekers Frozen, The Lion King, Toy Story en publiekskeuze Monsters Inc. Tickets zijn nu te koop aan de kassa’s van de bioscopen en via www.pathe.nl/disneyweken (bron: persbericht).
-
-
Tot 29 juli mocht het publiek kiezen wat de vierde film zou worden bij de Pathé Disneyweken naast de klassiekers Frozen, The Lion King en Toy Story. Een ruime meerderheid verkoos Monsters Inc. boven Cars, The Incredibles en Wall-E. De hele maand september staan 28 bioscopen in het teken van de Pathé Disneyweken en kan jong en oud de Disneymagie opnieuw beleven op het grote doek. De vier films worden zowel in de originele, Engelstalige versie vertoond als in de Nederlands gesproken versie.
-
FROZEN Stap mee in de ijskoude wereld van Frozen en zie hoe Anna haar uiterste best doet om het hart van haar zus te laten smelten.
-
THE LION KING Het leeuwenprinsje Simba wordt als welp verstoten uit het koninkrijk, maar keert jaren later terug om zijn plaats op de troon te veroveren.
-
MONSTERS INC. Enge monsters jagen kleine kinderen in hun slaapkamers de stuipen op het lijf, maar zijn in werkelijkheid als de dood voor de kleine mormels.
-
TOY STORY Avontuurlijke animatiefilm over speelgoedcowboy Woody en speelgoedastronaut Buzz Lightyear de allebei de favoriet willen zijn van Andy.
-
DE 28 BIOSCOPEN:
-

Lees ook:Pathé brengt favoriete Disney films terug op het grote doek tijdens Pathé Disneyweken
Lees ook:Pathé Disneyweken met The Jungle Book, WALL-E, 101 Dalmatiërs en Pocahontas
Lees ook:Pathé Theatre presenteert ‘Miss Saigon 25th Anniversary’ – donderdag 20 oktober
Lees ook:The Rolling Stones en Bublé bij Pathé
Lees ook:Nick Cave donderdag 8 september bij Pathé, CineMec en Foroxity

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>